Pienryhmät  & Liikuntaryhmät


HAASTE Crosstraining Haaste Crosstraining on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua yhdistettynä ketteryyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä kehittäviin harjoitteisiin. Haaste Crosstraining on monimuotoista ja kokonaisvaltaista harjoittelua joka kehittää lihaskuntoa erilaisten liikeharjoitteiden, kiertoharjoittelun tai HIIT harjoittelun avulla. Treenit viikoittain Kivistössä ja Klaukkalassa.

Harjoittelu tehdään kehonpainolla sekä erilaisten vastusten kuten vastuskuminauhojen, kahvakuulan, voimasäkkien ja renkaiden avulla.

Ulkoliikuntakausi Kivistössä ja Klaukkalassa 2023 

HAASTE Crosstraining kausi Klaukkalassa 16.1-6.3 & 13.3- 1.5.2023 maanantaisin klo 18-19 

HAASTE Crosstraining kausi Kivistössä 18.1- 8.3 & 15.3- 3.5.2023 keskiviikkoisin klo 18-19

Kausi sisältää kaksi erillistä 8 viikon jaksoa, kauden kesto 16 viikkoa. Haaste Crosstraining 119 € / jakso (8 treeniä) TAI 199 € / kausi ( 16 treeniä)


Pienryhmävalmennus & Liikuntaryhmä 


Kunnon Startti 2.0

Kunnon Startti 2.0 on pienryhmävalmennus jonka pääpaino on aktiivisemmassa arjessa ja hyvinvointia tukevien elintapojen opettelussa pienin muutoksin.

Viikkotreenien lisäksi Kunnon Startti ryhmäläiset saavat tukea omaan arkeen kuukausikohtaisen kotitreeniohjelman avulla sekä tietoa liikunnasta ja ravitsemuksesta sekä terveyttä edistävistä valinnoista.

Ryhmä soveltuu henkilöille, jotka kaipaavat tukea liikkumiseen ja joilla on tarve miettiä hyvinvointia tukevia elintapoja.

Pienin askelin tehdyt muutokset ovat pysyviä!

Keho & Mieli tunti

Keho & Mieli on rauhallinen palautumista edistävä kehonhuollollinen tunti.

Hermoston rauhoittaminen hengityksen ja rauhallisen liikkeen avulla lisää liikettä. Liikkuvuuden edistäminen, liikkeen ja keskivartalon hallinta sekä stressinhallinta edistävät palautumista.

Tunti soveltuu arjen ja liikunnan vastapainoksi henkilöille, jotka kaipaavat hetkeä kehon ja mielen huoltoon.

Arjen balanssi edistää toimintakykyä! 

Pienryhmien & Liikuntaryhmien aikataulut vahvistuvat.