Liikuntaryhmät  & Ryhmävalmennukset

HAASTE Crosstraining


Kokonaisvaltaista toiminnallista lihaskuntoharjoittelua yhdistettynä ketteryyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä kehittäviin harjoitteisiin. Haaste Crosstraining on monimuotoista toiminnallista harjoittelua joka kehittää lihaskuntoa erilaisten liikeharjoitteiden, kiertoharjoittelun tai HIIT harjoittelun avulla. Treenit viikoittain Kivistössä ja Klaukkalassa. Haaste Crosstraining soveltuu henkilöille jotka haluavat kehittää lihaskuntoa ryhmässä ryhmän tukemana. 

Haaste Crosstraining ryhmät starttaavat elokuussa 2021 Kivistössä ja Klaukkalassa.

Kehonhuolto ONLINE tunnit


Kehonhuollollinen verkkotunti avuksi kehon kireyksien parantamiseen tai rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Tunti perustuu kehon liikkuvuutta edistäviin harjoituksiin sekä hengityksen avulla kehon tunnetilojen tunnistamiseen. Tunti on rauhallinen ja sopii kaikille. Tunnille voit osallistua oman tasosi mukaan. 

Seuraava kehonhuolto ONLINE ryhmä starttaa syksyllä 2021.

BootCAMP Outdoor 


Bootcamp Outdoor  teematunnit rakentuvat eri teemojen ympärille. Harjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua sisältäen alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden ja itse sykettä nostattavan treeniosuuden. Harjoittelussa hyödynnetään kehonpainoharjoitteita ja erilaisia vastuksia kuten kahvakuulaa, vastuskuminauhoja sekä voimasäkkejä.

BootCAMP Outdoor pienryhmätreenit toteutetaan syyskaudella kerran kuukaudessa (syys-marraskuu) Klaukkalassa.