Liikuntaryhmät  & Ryhmävalmennukset

HAASTE Crosstraining


Kokonaisvaltaista toiminnallista lihaskuntoharjoittelua yhdistettynä ketteryyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä kehittäviin harjoitteisiin. Haaste Crosstraining on monimuotoista toiminnallista harjoittelua joka kehittää lihaskuntoa erilaisten liikeharjoitteiden, kiertoharjoittelun tai HIIT harjoittelun avulla. Treenit viikoittain Kivistössä ja Klaukkalassa. Haaste Crosstraining soveltuu henkilöille jotka haluavat kehittää lihaskuntoa ryhmässä ryhmän tukemana. 

Haaste Crosstraining syksyn ryhmät starttaavat alkuvuodesta 2023 Kivistössä ja Klaukkalassa.

Kunnon Startti 2.0


Kunnon Startti 2.0 on ryhmävalmennus jonka pääpaino on liikuntalajikokeiluissa ulkoliikunnan merkeissä. Harjoittelu keskittyy kestävyys-ja lihaskunnon kehittämiseen eri matalankynnyksen liikuntalajien merkeissä. Treenit viikottain Kivistössä joiden aikana liikutaan yhdessä kävelyn,sauvakävelyn, kehonpainolla tehtävän lihaskuntoharjoitelun, toiminnallisen harjoittelun sekä liikkuvuusharjoitteiden merkeissä. Ryhmä soveltuu liikuntaa aloitteleville henkilöille, jotka kaipaavat tukea liikkumiseen tai henkilöille joilla on ollut taukoa liikunnasta. 

Viikkotreenien lisäksi saat itsellesi käyttöösi ryhmälle luodun valmennustilin, josta löytyy vinkkejä liikunnasta ja ravitsemuksesta sekä valmennusryhmäläisille laaditut kotitreeniohjelmat.

Yhdessä on aina mukavampaa lähteä liikkeelle, joten starttaa mukaan elokuun ryhmään.

Kehonhuolto ONLINE tunnit


Kehonhuollollinen verkkotunti avuksi kehon kireyksien parantamiseen tai rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Tunti perustuu kehon liikkuvuutta edistäviin harjoituksiin sekä hengityksen avulla kehon tunnetilojen tunnistamiseen. Tunti on rauhallinen ja sopii kaikille. Tunnille voit osallistua oman tasosi mukaan. 

Seuraa kehonhuolto ONLINE tunti ilmoittelua kevään 2023 aikana.

BootCAMP Outdoor & Treenitreffit 


Bootcamp Outdoor  teematunnit rakentuvat eri teemojen ympärille. Harjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua sisältäen alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden ja itse sykettä nostattavan treeniosuuden. Harjoittelussa hyödynnetään kehonpainoharjoitteita ja erilaisia vastuksia kuten kahvakuulaa, vastuskuminauhoja sekä voimasäkkejä.

Seuraa BootCAMP Outdoor pienryhmätreeni ilmoittelua syksyn 2022 aikana.

Treenitreffit on monipuolista harjoittelua eri teemojen ympärille ulko-ja sisäliikunnan parissa. Treeniryhmä treenaa viikoittain eri teemojen, porras-ja mäkitreenien, lihaskuntoharjoittelun ja kuntonyrkkeilyn merkeissä.

Treenitreffit ryhmä starttaa syyskuussa Kivistö / Keimola (Klaukkala) alueella.