Valmennukset

Yksilö-ja Duovalmennuspaketit


Liikunta on toimintakykyä ja terveyttä edistävää liikettä, jonka suunta ja tavoitteet voivat muuttua henkilökohtaisen kehityksen myötä. Harjoittelun tulee vastata tähän kehitykseen huomioiden oikeanlainen kuormitus. Harjoittelun on myös aina oltava turvallista ja motivoivaa omiin taitoihin ja kykyihin nähden. Näin luodaan edellytykset pitkäkestoiselle harjoittelulle. 


Yksilölliset kuukausivalmennukset

PT 4   voimassa 1 kuukauden   264 €

PT 8   voimassa 3 kuukautta     512 € 

PT 12  voimassa 6 kuukautta    744 €

PT 24 voimassa 6 kuukautta    1464 €

Maksu voidaan jakaa valmennuksen ajalle kuukausieriin. Maksu joustavasti laskulla tai liikuntaeduilla (Smartum,ePassi, Edenred). Mahdolliset salimaksut eivät sisälly treeniohjelmien hintaan.

Valmennuspaketit soveltuvat harjoittelun monipuolistamiseen lihaskunto-,liikkuvuus-ja kehonhuoltoharjoitteluun sekä personal training valmennuspakettien jatkoksi. Valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen sekä liikkuvuus-ja kuntokartoituksen. Tapaamiset, niiden kesto ja määrä suunnitellaan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.


Duo kuukausivalmennukset

PT 4 voimassa 1 kuukauden   396 €

PT 8 voimassa 3 kuukautta    768 €

PT 12 voimassa 6 kuukautta   1116 €

PT 24 voimassa 12 kuukautta 2196 €

Maksu jaetaan valmennukseen osallistujien kesken. Maksu joustavasti laskulla tai liikuntaeduilla (Smartum,ePassi, Edenred). Mahdolliset salimaksut eivät sisälly treeniohjelmien hintaanKuntosali-ja kotitreeniohjelmat


Harjoitteluohjelma laaditaan tavoitteiden mukaisesti harjoittelun tueksi kuntosalille tai kotona tehtävään harjoitteluun. Harjoitusohjelman tavoitteet huomioidaan alku- ja kuntokartoituksen avulla. 

Harjoitusohjelma 1 -jakoinen

Kokonaisvaltainen treeniohjelma jonka voit tehdä kerran tai useammin viikossa.

Harjoitusohjelma ja yksi ohjauskerta 92 € 

Yksittäinen valmennustapaaminen (ei ohjelmaa) 75 € (à 60 minuuttia) 

Harjoitusohjelma laaditaan kerran tai useamman kerran viikossa tehtävään omatoimiharjoitteluun. Harjoitusohjelma käydään läpi tapaamisen yhteydessä, jolloin se tukee itsenäistä harjoittelua.

Harjoitusohjelma 2 -jakoinen

Lihasryhmittäin kahteen osaan jaoteltu treeniohjelma joka soveltuu 2-4 kertaa viikossa treenaaville.

Harjoitusohjelma ja kaksi ohjauskertaa 146 €

Mahdolliset salimaksut eivät sisälly treeniohjelmien hintaan.