Ravitsemus 

Ravintoanalyysi

Monipuolinen ja laadukas ravinto tukee aktiivista arkea. Ravitsemus ylläpitää toimintakykyä ja hyvinvointia. Monipuolinen ravitsemus on tärkeää myös terveyden kannalta. Ravintotottumuksia tarkastelemalla voidaan henkilökohtaisia elintapoja muuttaa terveyttä ja hyvinvointia tukevaksi ja edistäväksi. Pienikin muutos voi olla merkittävä.

Ravintoanalyysi soveltuu pienten muutostarpeiden tarkasteluun tai henkilöille, jotka haluavat varmistaa laadukkaan ja riittävän energiansaannin. Analyysi tukee sen hetkisiä ruokailutottumuksia..

Ravinto-ohjelma  

Pysyvät elintapamuutokset voivat vaatia ruokailutottumuksien tarkempaa läpikäyntiä. Ravitsemuksen tulee olla laadukasta ja riittävää edistäen hyvinvointia ja terveyttä.  Henkilökohtainen ymmärrys ravitsemuksen merkityksestä hyvinvoinnille on osa muutosta.

Ravinto-ohjelma soveltuu pidempikestoisen elintapamuutoksen tukemiseen sekä henkilöille, jotka kaipaavat ravitsemukselta tukea aktiivisen elämäntavan ylläpitämiseen.

Ravintoanalyysi

Ravintoanalyysi laaditaan sähköisen alkukartoituksen ja henkilökohtaisen ruokapäiväkirjaan perustuvan 3-5 vrk seurantajakson avulla . Analyysi laaditaan ravintosuositusten pohjalta sisältäen sähköisen mallipäivän ruokavalion.

90 €

Ravinto-ohjelma

Ravinto-ohjelma laaditaan sähköisen alkukartoituksen ja ruokapäiväkirjaan perustuvan 3-5 vrk seurantajakson avulla. Ravinto-ohjelma sisältää ravintosuosituksiin perustuvan monipuolisen päivä-ja viikkotason malliruokavalion sekä sen läpikäynnin etänä (livenä).

150€